Yeniden Çekimlerine Başlanan Efsane Korku Filmi Halloween'den İlk Fotoğraflar Geldi

Yeniden Çekimlerine Başlanan Efsane Korku Filmi Halloween'den İlk Fotoğraflar Geldi

'Halloween 2: Kabus Devam Ediyor' filminden ilk kareler basın ile paylaşıldı. Film tam 40 yıl sonra 2. seri ile vizyona giriyor..

40 yıl sonra yeniden çekimine başlanan Halloween'dan ilk fotoğraflar basınla paylaşıldı. Tanınmış yönetmen David Gordon Green'in koltuğa oturduğu yapım, bu yıl 24 Ekim'de, yani John Carpenter'ın yönettiği orijinal filmden tam 40 yıl sonra vizyonda seyirci ile buluşacak. Jason Blum'ın yapımcılığını üstlendiği film, her ne kadar orijinal ile ilişkili olsa da yeni bir hikayeyi anlatacak.

Filmde Laurie Strode kendisine 40 yıl önce, cadılar bayramında musallat olan Michael Myers'la son kez yüzleşecek. Laurie tüm bu zaman boyunca Myers'ın tekrar döneceği günü takıntılı bir biçimde beklemiş, kızı ve torunuyla olan ilişkileri de bu sebepten oldukça zarar görmüştür. Yapım, Jamie Lee Curtis'i korku filmi oyunculuğuna geri döndürüyor ama ayrıca 1978 yapımı orijinal filmde Michael Myers rolünde oynayan ve bir daha bu role asla geri dönmemiş olan Nick Castle da kadroda yer alıyor. Orijinal filmin yönetmeni John Carpenter ise bu yeniden çevrimde hem yaratıcı danışmanlık rolünü üstlendi, hem de soundtrack'e imzasını attı.

 

Halloween Filmi 1978

 

 2018 Yapımı Halloween'dan ilk karaler