Fear Street Serisi Temmuz Ayında Netflix'de

Fear Street Serisi Temmuz Ayında Netflix'de

Robert Lawrence Stine’in çok satan kitap serisinden uyarlanan Fear Street Üçlemesi'nden yeni bir  fragmanı daha yayınlandı. Üç farklı zaman diliminde geçen üçleme Temmuz ayı içerisinde birer hafta arayla Netflix'te yayınlanacak.

1994 yılında, bir grup yetişkinlik çağındaki çocuğun nesillerdir kasabalarında gerçekleşen bazı sıra dışı olayların birbiriyle bağlantılı olabileceğini keşfetmesini konu alan üçleme, art arda her hafta cuma günü Netflix üzerinde yayınlanacak. Geçtiğimiz haftalarda ilk fragmanı yayınlanan, 2014 yapımı Honeymoon filminin yönetmeni Leigh Janiak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu üçlemenin ilk filmi 2 Temmuz’da izleyiciyle buluşuyor olacak.

1990’ların en sevilen korku romanlarını kaleme almış olan yazarın önümüzdeki ay yayınlanması beklenen filmlerinin kadrosunda Stranger Things ile tanıdığımız Maya Hawke ve Sadie Sink gibi isimlerin bulunmasının yanı sıra Gillian Jacobs ve Jordana Spiro gibi birçok isim de üçlemede yer alıyor olacak. 

 

Fear Street Kısım 1: 1994 (2 Temmuz)

Serinin 1994'te geçen ilk filminde, bir grup ergen, 300 yıldır kasabalarına bir tür iblisin musallat olduğunu fark eder.

Kadro: Kiana Madeira, Olivia Scott Welch, Benjamin Flores Jr., Julai Rehwald

 

Fear Street Kısım 2: 1978 (9 Temmuz)

Serinin ikinci filminde, yaz kampındaki bir grup öğrencinin bir yerli tarafından işlenen seri cinayetlere tanık olmasını ve hayatta kalmaya çalışmasınıı konu alacak.

Kadro: Sadie Sink, Emily Rudd, Ryan Simpkins, McCabe Slye, Ted Sutherland

 

Fear Street Kısım 3: 1666  (16 Temmuz)

Serinin son filmi ise, Sarah Fier’ın Shadyside kasabasındaki lanetinin 300 yıl öncesindeki orijin hikayesini konu alıyor olacak.

Kadro: Kiana Madeira, Ashley Zukerman, Gillian Jacobs, Benjamin Flores Jr.