Engelsiz Filmler Festivali Başlıyor

Engelsiz Filmler Festivali Başlıyor

Bir kısmı Ankara'daki Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde, büyük bir kısmı ise online gerçekleşecek festival, 11 Ekim Pazartesi günü başlıyor. 3 gün boyunca Ankara'da devam edecek festival, 17 Ekim'e kadar da online olarak sürecek.

Sinemaseverler sevdikleri festivallere yeniden kavuşmanın sevincini yaşarken film festivalleri de seçkilerini en heyecan verici yapımlarla oluşturmaya devam ediyor. Ankaralıların aşina olduğu film festivallerinden biri olan Engelsiz Filmler Festivali, bu yıl da dikkat çekici yapımlar ile izleyici karşısına çıkıyor.  

Festivalin önemli taraflarından bir tanesi kısa filmler ve Engelsiz Filmler Festivali, çocuklar için kısa filmlere yer verdiği gibi dünyanın en ünlü kısa film organizasyonu Clermont Ferrand seçkisine de yer veriyor. Bunun dışında festivalin kendi düzenlediği kısa film yarımasını da çevrimiçi olarak takip etmek mümkün olacak.

Bu sene festivalde dikkat çeken uzun metraj filmler ise Kumbara, Uzun Zaman Önce, Hayaletler, Ceviz Ağacı ve Cemil Şov yapımları.

Festival bu yıl da ücretsiz!