Doğanın Umudu Sensin: Dünyana Sahip Çık

Doğanın Umudu Sensin: Dünyana Sahip Çık


Yaklaşık bir buçuk senedir, tamamı gönüllülerden oluşan bir ekip ecording ismini verdikleri bir proje üstünde çalışıyorlar. Hedefleri bireysel çevre ve tasarruf bilincini arttırarak dünyamızın daha yaşanılabilir bir yer olmasına katkı sağlamak. Bu amaçla sosyal medya hesapları üzerinden insanların günlük hayatları içerisinde kolaylıkla uygulayabilecekleri tasarruf önerileri ve çevreci çözümler sunuyorlar. Aynı zamanda testler, anketler, mini bilgiler ve video içerikler sunarak doğaya ve doğal varlıklara ilgi çekme amacındalar. Buna ek olarak ekibi diğerlerinden farklı kılan yeni bir çözüm ve uygulama yöntemleri var. Kendi ekiplerinin tasarladığı ecoDrone. Bu özel drone aracılığı ile her bir sosyal medya takipçileri ve mobil uygulamalarının indirilişi için ülkemizde ağaçlandırılması gereken alanlara havadan tohum topları atışı gerçekleştiriyor ve böylece ağaçlandırma faaliyetlerine destek oluyorlar. Bunu tamamen ücretsiz olarak gerçekleştiriyorlar. Böylece hem insanları doğa konusunda bilinçlendiriyor hem de bilinçlenen bireyler sayesinde ülkemizi ve dünyamızı yeşillendiriyorlar.


Bunların yanında çevre bilinci yaratma üzerine henüz geliştiriyor oldukları ve aralık ayında yayına alınması planlanan bir mobil uygulama projeleri var. Bu proje ile belirli puan sistemlerine göre dizayn edilmiş meydan okumalar ile doğaya fayda sağlayacak bir model geliştiriyorlar.

Biz de bu harika projeye ve onu hayata geçiren bu ekibe destek olalım, ne dersiniz? Destek olmak için onları sosyal medyada takip ediyor olmak yeterli. 

 

www.ecording.org/bize-katilin

  

 

Sosyal Medya Hesapları:

https://www.facebook.com/ecordingmapp

https://www.instagram.com/ecordingmapp/

https://twitter.com/ecordingmapp